E-4 Care
Klavermaten 65-10
7472 DD Goor
Nederland Sibon

Design & styling

Voor al uw drukwerk, belettering en promotieartikelen

Design & styling

E -Design & Styling een signstudio waar in eigen beheer onder meer reclameborden, autobeletteringen, textielbedrukkingen en textielborduringen worden geproduceerd.

Meer info

Webshop

Direct en makkelijk bestellen in onze online shop

Webshop

Altijd super scherp geprijsd zonder in te leveren op kwaliteit, levering aan huis, persoonlijke service, 24/7 online bestellen en gratis online ontwerpen. 

Meer info

4 Care

'Beleefplekken' voor instellingen en verzorgingshuizen.

In het verzorgingstehuis wordt een ingerichte hoek of wand gecreëerd, die we door middel van beeld, geluid, geur en textuur tot leven laten komen.

Meer info

Welkom bij E-4 Care

Bedrukking met zorg

E-design & Styling is van origine een signstudio, waar in eigen beheer alles op het gebied van belettering wordt geproduceerd. Denk aan reclameborden, autobelettering, textielbedrukking en -borduringen.

Sinds vijf jaar hebben we hier een tak van ‘zorg’ aan toegevoegd: E-design 4care. Ons specialisme in de beleving en aankleding van verzorgingstehuizen door het inrichten van een beleefplek of beleefkast. ‘Je hoort een grazende koe op de achtergrond. Je ruikt fris gemaaid gras en op het tv-scherm zie je de koeien in de wei lopen. De houten omheining van de wei voelt ruw en massief.

Je waant je echt midden in de natuur.’ Dit is een voorbeeld van één van de vele beleefplekken die wij ontwikkelen en inrichten. In het verzorgingstehuis wordt een ingerichte hoek of wand gecreëerd, die we door middel van beeld, geluid, geur en textuur tot leven laten komen. Deze plek roept voor de pati nt herinneringen op en dat biedt rust. Uiteraard is er rekening gehouden met de (brand)veiligheidseisen en de waardigheid van de patiënt, hun naasten en het verzorgingstehuis.

De voordelen:
* Beleving en activiteit in 4 dimensies: Beeld, geluid, geur en textuur
* Herinneringen oproepen zonder begeleiding
* Respect en waardigheid van de PG patiënt
* Mogelijkheid tot rust bieden
* Aan te passen aan vroegere hobby of beroep
* Montage volledig in handen van E-Design 4 Care

Meer info

Recent werk

Waar we trots op zijn!